KAJ DELAMO?

Storitve Tiskarne PRO PRINT obsegajo vse kar potrebujete za promocijo vaših storitev.

Naši glavni kupci so podjetja, društva, klubi, zavodi, javne ustanove in posamezniki – vsakdo, ki potrebuje reklamni material. Poskrbimo da boste na sejme, javne nastope, promocijske kampanje, predstavitve in sestanke odšli brez skrbi in pripravljeni.

HITRO

KAKOVOSTNO

UGODNO

TISK NA MAJICE IN DRUG TEKSTlL

Z dobavo kvalitetnih majic in kvalitetnim tiskom boste vi in vaši zaposleni s ponosom predstavljali vaše podjetje. Reklamne majice so nepogrešljiv artikel tudi na promocijskih kampanjah, sejmih, pohodih, srečanjih, tekih, …, prav tako pa z našimi majicami poskrbimo za še večjo zabavo na veselicah, rojstno dnevnih zabavah, fantovščinah in dekliščinah. Dobavljamo in tiskamo tudi delovna oblačila za vaše zaposlene, izdelana v Sloveniji.

Poskrbimo za celoten proces, od ideje do izvedbe. Dobavljamo in tiskamo majice s kratkimi in dolgimi rokavi, polo majice, jakne, kape, puloverje, tekstilne vrečke…

Tiskamo majhne količine (unikatne majice) kot tudi velike serije (več tisoč kosov).

Sol's

TISK NA PAPIR

Pri prodaji vaših izdelkov ali storitev boste potrebovali tudi droben reklamni material.

Z kvalitetno natisnjenimi tiskovinami boste naredili dober prvi vtis na potencialne kupce in s tem najbolj primerno predstavili vaše storitve in vaše podjetje.

Poskrbimo za tisk večino reklamnega materiala tiskanega na papir. Tiskamo kataloge, letake, plakate, vizitke, kuverte, pisalne bloke, samokopirne bloke, vabila, zloženke, brošure… Uporabljamo tehnike tiska, ki so primerne tako za majhne kot tudi velike naklade do formata B1 (70x100cm). Pri izbiri materialov vam ustrezno svetujemo in poskrbimo za kvalitetno izvedbo tiska.

POSLOVNA IN PROMOCIJSKA DARILA

so namenjena izkazovanju pozornosti do vaših strank ali bodočih kupcev. Promocijski izdelki predstavljajo oglaševanje, ki ga potencialni kupci dojemajo kot darilo ali nagrado, zato obstaja 4x večja možnost, da se bodo kasneje odločili za nakup pri tem podjetju. To je verjetno zadosti dober razlog da se boste odločili za nakup poslovnih daril oziroma za to vrsto oglaševanja.

Pomembno je, da so poslovna darila primerna, kvalitetna in ustrezajo profilu vaše ciljne publike.

Izvajamo tisk in gravuro na droben promocijski material, kot so pisala, vžigalniki, dežniki, rokovniki, darilne vrečke, obeski, USB ključki, …
Tiskamo vse vrste koledarjev (enolistni, večlistni, stenski, namizni), ki so lahko serijski ali pa povsem unikatni.

VELIKOFORMATNI TISK

Z velikoformatnim tiskom poskrbimo za vašo vidnost.

  • Tisk nalepk in etiket vseh oblik in velikosti
  • Izdelava transparentov in plakatov različnih velikosti.
  • Grafično opremimo vaš poslovni prostor (polimava sten s stenskimi nalepkami ali fototapetami, poslikava stekel z raznimi dekorativnimi folijami – peskana folija, naprintane bele, prozorne, večbarvne folije, one way vision folija, …), izdelava in montaža reklamnih, označevalnih, opozorilnih tabel, gradbiščnih tabel.
  • Opremljanje sejemskega prostora (roll-up stojala, promocijske stene, napisi, talne nalepke, …).
  • Grafično opremljanje tovornih in osebnih vozil

ZAUPAJO NAM TUDI

KONTAKT

ZAGOTOVITE SI PARTNERJA, KI BO POSKRBEL ZA HITRE,
KAKOVOSTNE IN UGODNE REŠITVE NA PODROČJU GRAFIKE

Kontakt spletna stran

1 + 7 =